Innan natt blir dag

Carlotta O’Keeffe är en tjej i 30-års åldern som har framtiden utstakad framför sig. Stadigt förhållande och ett jobb som hon trivs med. Hon är förlovad med Chris och de planerar sitt stundande bröllop.

Under en affärsresa till Sevilla stöter Carlotta ihop med sin barndomsvän Luke av en slump. Luke krossade hennes hjärta för många år sedan då han flyttade utan att säga hej då. Carlotta har nästan glömt bort honom men nu väcks minnena till liv. Han är ingen ung pojke längre utan en snygg och spännande man. Och han kan förklara varför han stack utan att säga hej då.

Plötsligt är Carlotta inte säkert på någonting längre förutom att det beslut hon fattar kommer ha ett avgörande för resten av livet.

Chick lit passar mig väldigt bra just nu och Sheila O’Flanagan passar in i denna kategori. Det är första boken jag läser utav henne och boken var kanske lite väl förutsägbar men den hade sina bra sidor. Den handlar om att vara stark, tro på sig själv och om en romantisk bild av sin första kärlek. Boken får helt klart godkänt men jag kommer kanske inte kasta mig över en ny bok utav henne direkt. Betyg 3 av 5.

En reaktion på ”Innan natt blir dag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s