En enda hemlighet

En enda hemlighet av Simona Ahrnstedt är uppföljaren till En enda natt.

Denna gång är det Natalias bror Alexander som står i fokus tillsammans med läkaren Isobel. Isobel arbetar som läkare ideellt för en organisation men när det står klart att deras sponsorer backar måste hon försöka vinna tillbaka förtroendet för att inte organisationen ska läggas ner. Familjeföretaget De la Grip har varit en av de stora sponsorerna och Isobel gillar inte att hon måste smöra för den ytliga och bortskämda sonen Alexander. Alexander ser dock Isobel som en ny utmaning och i och med att hon inte visar intresse för honom gör det honom bara mer intresserad.

Isobel är van vid mäns uppvaktning och folk med mycket pengar men Alexander visar sig vara någon helt annan än den bild media vill få honom till, eller? De träffas, börjar fatta tycke om varandra men vågar de berätta om sitt förflutna?

Boken är lite av samma stuk som första. En kvinna med arbetet i fokus och som utåt sett verkar väldigt självständig men under ytan är ganska osäker. Hon träffar en man med obegränsade ekonomiska tillgångar och passion uppstår. En bladvändare, ingående kärleksscener och om mörka hemligheter. Funkar oftast alltid. Boken får 4 av 5.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s