En enda natt

Simona Ahrnstedt är en ny författare för mig och i höst fick jag ett tips om att En enda natt skulle vara en bra bok. Tydligen har hon skrivit flera historiska berättelser men nu bytt fokus till samtidsromaner.

En enda natt handlar om Natalia De la Grip, en tjej född in i överklassen men också en framgångsrik affärskvinna inom finansvärlden. Hon har arbetat sig uppåt och vill bli bekräftad av pappan för att komma in i familjeföretagets styrelse.

David Hammar är också mycket framgångsrik inom finansvärlden men har verkligen fått kämpa sig fram för att lämna arbetarklassen bakom sig. Han har en plan att hämnas familjen De la Grip och ser en utmaning i att gå via Natalia för att nå sitt mål. David bjuder ut Natalia på en affärslunch och trots att Natalia vet att David inte är populär inom familjen tackar hon ja eftersom hon är nyfiken på vad han vill. Lunchen blir oväntad trevlig och mot sin vilja dras de till varandra. Trots att de är fiender kan de inte förneka att de snart har en relation.

Boken är en berättelse om hämnd, makt men också förbuden kärlek. Kan man bortse från väl detaljerade kärleksscener är den helt ok. Bra läsflyt och spännande story. Som sagt, det är första boken som jag läser av henne och har även läst uppföljaren och är nyfiken på de andra böckerna. Boken får 4 av 5 i betyg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s