Nedräkning

Denna vecka börjar våra nya rutiner. Parvel börjar 15-timmars vecka på förskolan och jag är officiellt föräldraledig. Gjorde sista dagen förra veckan men då var det ju höstlov så först i går kunde man känna sig ”ledig”, ett tag till hoppas jag. Nu är det tre veckor kvar tills det omtalade datumet men man vet ju aldrig. Jag hoppas att vi i alla fall får denna vecka på oss att komma ner i varv och känna på de nya tiderna som ska passas.

Annars har graviditeten gått på ganska ok. Självklart har man varit trött, mer trött än med Parvel, eller så är det bara att man har glömt bort hur det var och när man är mitt i det är det jättetungt. Illamåendet i början var som sist men under sommaren rättade det till sig lite. Är så glad att vi kom iväg till Turkiet i somras och att inte illamåendet satte gränser där. Däremot så har magen krånglat som sist, det vill säga den är väldigt opålitlig. Och självklart kommer de flesta krämporna på natten. Är inte det typiskt?

Energin och tålamodet har som sagt fått ta stryk och tyvärr blev det ingen träning så som jag hade hoppats på. Magen däremot putar mer framåt och är mindre än med Parvel. Däremot räknar jag med att lägga på mig en del till då glass och ostbågar smakar väldigt gott, varje dag. DSC01920

2 reaktioner på ”Nedräkning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s