Att ha åkt till Medelhavet

Förra veckan var det äntligen dags. Första semesterveckan tillsammans och vi började med en charterresa med Parvel. Han var förväntansfull och glad över att få flyga flygplan. Precis som Dusty Spridenfält. Vi åkte via Örebro flygplats och det var mycket smidigare än Arlanda. Strax efter fem på eftermiddagen lyfte vi och kom fram nästan 4 timmar senare på Antalyas flygplats i Turkiet. Väl på transferbussen kom vi fram 2 timmar senare på hotellet, trötta och slitna. Fram med tandborsten och sedan bums i säng.

Vi bodde på ett barnvänligt all-inclusive hotell utanför Side. Rummet var stort nog för oss tre med utsikt över poolområdet och det fanns två stora pooler samt en barnpool med massa leksaker. Det fanns även en avdelning där det fanns vattenrutschbanor, som Parvel verkligen älskade. Buffén var stor och det fanns alltid något som var gott men jag har ätit bättre mat i Turkiet. Hellre mindre utbud och bra mat än en massa och halvdant. Jag har varit i Turkiet två gånger tidigare och vet att maten kan vara mycket bättre, framför allt när vi åt på à la carten. Även vissa delar av personalen skulle kunna gå en kurs i service men som sagt, små detaljer som inte ska dra ner helheten.

Vi var även trogna gäster i hotellets spa. Turkisk hamam och massage utnyttjades under vistelsen. Det var lyx. Tyvärr gick det ganska stora vågor vid havet så vi var mest vid poolen eftersom det kändes mer säkert med sonen, samt att han inte gillade saltvatten.

En skön vecka med mycket sol och bad!

Lummiga passager på hotellområdet.

Up in the air!

DSC00598 DSC00668 DSC00674

On repeat!

On repeat!

DSC00745

Turkisk hamam

Turkisk hamam

DSC00779 DSC00805 DSC00815 DSC00816 DSC00822 DSC00760

Sjörövarskepp i poolen.

Sjörövarskepp i poolen.

Turkiska pannkakor med choklad. Obligatoriskt mellanmål.

Turkiska pannkakor med choklad. Obligatoriskt mellanmål.

En glad Parvel

En glad Parvel

DSC00922

Lummiga passager på hotellområdet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s