Tango för vilsna själar

Jag har precis läst klart Tango för vilsna själar av Lucy Dillon. En ny författare för mig och enligt henne är dansa detsamma som att dricka champagne utan att få baksmälla. Kan inte hålla med henne än men visst låter det trevligt.

Man får följa Angelica som återvänder hem för att ta hand om sitt föräldrahem. Mamman har nyligen har gått bort och storstadslivet lockar inte som förut. Angelica har proffsdansat i sällskapsdans i flera år och bestämmer sig för att starta en danskurs på orten. Man får även följa flera av personerna som börjar danskursen. Katie och Ross som försöker rädda sitt äktenskap, Lauren som drömmer om det perfekta bröllopet samt Bridget, Laurens mamma, som försöker få bukt på ekonomin som har spårat ur. Under danskursen lär sig paren mer och mer om olika danser men även om sig själva och sin danspartner.

Språket är enkelt och det är ett skönt läsflyt i den och det är en bok som passar in i feelgood-kategorin. Positivt överraskad och kommer definitivt läsa fler böcker av Lucy Dillon. Boken får 4 av 5 av mig.

2015/01/img_0184-0.png

En reaktion på ”Tango för vilsna själar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s